شناسهٔ خبر: 204479 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

بازدید سرپرست معاونت مهندسی و ساخت شرق سمنان از روند تکمیل پل روگذر راه‌آهن شاهرود – میامی

شرق سمنان سرپرست معاونت مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی شرق استان سمنان، با هدف بررسی پیشرفت فیزیکی، از پروژه تکمیل پل روگذر راه‌آهن محور شاهرود – میامی بازدید کرد و بر تسریع عملیات اجرایی با رعایت استانداردهای فنی تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی شرق استان سمنان (شاهرود)، هادی کاهه سرپرست معاونت مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی شرق استان سمنان، در ادامه بازدیدهای میدانی خود از طرح‌های عمرانی بخش ریلی، از پروژه تکمیل پل روگذر راه‌آهن محور شاهرود – میامی بازدید کرد. این پروژه با هدف بهبود تردد و افزایش ایمنی عبور و مرور در محور یادشده در حال اجرا است.

بر اساس اطلاعات فنی، این طرح به طول یک کیلومتر و با مبلغ قراردادی ۴۰۰ میلیارد ریال، توسط شرکت پیمانکاری راهسازان توحید شمال‌شرق و با نظارت مشاور نقش‌آرای شرق در حال اجراست. همچنین، آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان سمنان وظیفه کنترل کیفیت و آزمایش‌های فنی پروژه را بر عهده دارد.

سرپرست معاونت مهندسی و ساخت در جریان این بازدید، بر اهمیت رعایت اصول ایمنی کارگاه، استفاده از مصالح استاندارد و اتمام به‌موقع پروژه تأکید کرد و افزود: «با بهره‌برداری از این پل روگذر، علاوه بر تسهیل تردد و کاهش زمان سفر، ریسک سوانح در تقاطع ریلی – جاده‌ای به شکل چشمگیری کاهش خواهد یافت.»